زندگی نامه ی دکتر علیرضا آزمندیان
دکتر علیرضا آزمندیان در سال 1332 در یک خانواده‌ی مذهبی در تهران به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در مدارس اسلامی و از جمله دبیرستان علوی تهران طی کرد و در رشته‌ی ریاضی به‌عنوان یکی از دانش‌آموزان نمونه از دبیرستان علوی تهران فارغ‌التحصیل شد. وی تحصیلات دانشگاهی را در مقطع لیسانس در دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی مکانیک طی کرد و در سال 1355 فارغ‌التحصیل شد و پس از خدمت سربازی هم‌زمان با آغاز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در صداوسیما به‌عنوان خبرنگار سیاسی و اقتصادی مشغول به کار شد. وی توفیقات زیادی در حرفه‌ی خبرنگاری به‌دست آورد و با تهیه‌ی گزارش‌هایی از اوضاع و احوال سیاسی و اقتصادی کشور و سفر به تمام نقاط ایران و پاره‌ای از کشورهای جهان، شناخت خوبی نسبت به مسایل مردم به‌دست آورد و با حضور در جبهه‌های جنگ و تهیه‌ی گزارش‌های تلویزیونی از علمیات جنگی، دلاوری‌های رزمندگان اسلام را در نبرد حق علیه باطل به تصویر کشید.

وی پس از 6 سال کار پر تلاش و شبانه روزی در صداوسیما در سال 1364 برای ادامه‌ی تحصیل به امریکا سفر نمود و فوق لیسانس را در رشته‌ی مهندسی صنایع با گرایش مدیریت مهندسی و مقطع دکترا و فوق دکترا در رشته‌ی مهندسی صنایع در سیستم‌ها در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی ادامه داد و در عین حال در رشته‌ی تخصصی خود در دانشگاه‌های امریکا به تدریس پرداخت.

دکتر آزمندیان به سمت مدیر عامل شبکه تلویزیونی آفتاب متعلق به جمهوری اسلامی ایران در نیویورک برگزیده شد و مدت 4 سال در این سمت به بالا بردن سطح فرهنگ ایرانیان مقیم امریکا همت گماشت.

دکتر علیرضا آزمندیان ضمن 12 سال تحقیق و تدریس در دانشگاههای آمریکا و در عین حال با مطالعات علمی پیرامون قدرت فکر به تبادل اطلاعات با دانشمندان این رشته پرداخت و ضمن شرکت در کنفرانس های علمی تکنولوژی فکر سالها در راستای توسعه این پدیده بزرگ قرن تحقیق و تدریس نمود و سرانجام برای انتقال دستاوردهای بی نظیر تکنولوژی فکر به هموطنان ایرانی خود در سال 1376 به ایران مراجعه کرد.

وی ضمن عضویت در هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران به تأسیس مؤسسه فرهنگی علمی پدیده فکر اقدام کرد و با تشکیل کلاسهای تکنولوژی فکر به بسط و گسترش این تکنولوژی در ایران پرداخت و با تحولات بزرگی که در نظام فکری و باورهای دانشجویان خود ایجاد کرد، زندگی آنها را بکلی متحول ساخت.

استاد علیرضا آزمندیان پس از سفر به بیش از 30 کشور جهان از جمله کشورهای آسیایی، آفریقایی، اروپایی، امریکا و کانادا و مطالعه مبانی ذهن، قدرت بیکران فکر انسان و با اشراف به مکانیسم های فکر، باور و برنامه ریزی سیستم ضمیر ناخودآگاه انسان و با بکارگیری تکنیک های درست ارتباطات و تکنولوژی فکر، امروز در خدمت مردم عزیز ایران است تا با استفاده از دستاوردهای علمی خود ضمن ایجاد تغییرات اساسی در نظام فکریشان، به پالایش شخصیت های آنان پرداخته و با ایجاد تحولی شگرف در آنها، انسانهای شاد و بشاش، هدفمند، با انگیزه، توانمند و مصمم، باشخصیت و با اعتماد به نفس کامل و با عشق و امید برای زندگی عالی و پرحاصل برای ایران اسلامی ما تربیت کند.

دکتر علیرضا آزمندیان با برگزاری کنفرانس ها و دوره های تکنولوژی فکر برای مدیران، معلمان، دانشجویان، کارمندان و سایر اقشار تأثیرگذار جامعه، نه تنها نظام فکری و روحی آنان را متحول ساخته است، بلکه با اجرای تکنیک های مدیریت فکر، در بالا بردن کارایی و بهره وری انسانی آنان، تأثیر بسزایی گذاشته است.

کارکنان بنیاد بین المللی علمی و فرهنگی « فکر بزرگ » و مؤسسه « پدیده فکر » بر این باورند که با اشاعه این تکنولوژی در میان مردم ایران و متحول شدن نظام فکر و باور فردفرد آنان، به سربلندی و عظمت ایران اسلامی کمک شایانی می‌نمایند.

تکنولوژی فکر

راهی نوین به سوی یک زندگی عالی



تکنولوژی فکر یک سیستم جدید برنامه‌ریزی در ضمیر ناخودآگاه انسان است که از طریق آن تحولی عظیم در نظام فکر، شخصیت، باورها و روحیه‌ی یک انسان ایجاد می‌شود.

این تکنولوژی جدید که اخیرا توسط دکتر علیرضا آزمندیان، بنیانگذار تکنولوژی فکر در ایران ارائه شده و تدریس می‌شود، اثرات شگفت‌انگیزی در کیفیت زندگی شما می‌گذارد و شما با خلق اندیشه‌های زیبا در دنیایی از امید و اعتماد به نفس، زیباترین شخصیت را ازخود می‌سازید و با تلاشی مستمر و آینده‌آفرین به خلق عالی‌ترین دستاوردهای یک زندگی پرحاصل همت می‌کنید.

در این سیستم علمی و تکنولوژیکی با استفاده از پروگرام کردن ضمیر ناخودآگاه، شما می‌توانید نظام باورها و شخصیت خود را از نو بسازید و با استفاده از سیستم مدیریت روحیه از طریق ضمیر ناخودآگاه به دنیایی از آرامش و نشاط برسید و از این رهگذر به خلق اندیشه‌های هدفمند و امیدبخش بپردازید و از زندگی خود یک شاهکار بسازید.

دکتر علیرضا آزمندیان با اجرای این سیستم زیبای الهی- انسانی توانسته است بسیاری از زندگی‌ها را متحول کند و انسانهای زیادی را به سعادت و خوشبختی و آرامش و نشاط واقعی برساند.

بخشی از مصاحبه آقای دکتر علیرضا آزمندیان

در ماهنامه طمطراق

( فرا موفقیت )

استاد آزمندیان لطفا بگویید که چطور شد به این جایگاه رسیدید ؟

پس از شش سال خبر نگاری خواندن کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید تحولی در من صورت گرفت و باور کردم که محکوم نیستم که فقط یک کارمند ساده باشم و ماهی هفت هزار تومان حقوق بگیرم. چون بزرگترین آرزوی من ادامه تحصیل بود و آن زمان مقاطع فوق لیسانس و دکترا در رشته مهندسی تدریس نمی شد بنابراین باید به خارج از ایران می رفتم که البته این کار هزینه زیادی در بر داشت. در همان زمان بود که من دریافتم که انسان قدرت زیادی دارد و با قانونمندی های جهان هستی آشنا شدم و با تلاش شبانه روزی توانستم ظرف دوسال ثروت حلال خوبی بدست آورم تا بتوانم به همراه خانواده ام برای ادامه تحصیل به آمریکا سفر کنم .

پس از دوازده سال تحقیق و تدریس در دانشگاههای آمریکا و سفر به پنجاه کشور جهان دانش زیادی را در زمینه تکنولوژی فکر بدست آوردم سپس برای انتقال دستاوردهای خود به ایران بازگشتم . در مورد مباحث « توسعه انسانی و شخصیتی » مطالعه و تفکر کردم و آن مباحث را با آیات و روایات اسلامی خودمان تطبیق کردم و یک پکیج اسلامیزه و ایرانیزه و مستند بر مبانی اسلامی تدوین کردم و مؤسسه ای تأسیس نمودم. اکنون هفت روز هفته برای مردم، سازمانها و ارگانهای مختلف و فرماندهان سپاه، مدیران کارخانجات، کارمندان، دانشجویان، صنعتگران و ... در تهران و سایر شهرستانها سخنرانی و سمینار برگزار می کنم .

هدف شما از تأسیس این مؤسسه چه بوده است ؟

در سال 1376 « مؤسسه علمی فرهنگی پدیده فکر » را تأسیس کردم . هدف از این اقدام اشاعه تکنولوژی انسانی – الهی برای هفتاد میلیون مردم ایران است. ما در واقع می خواهیم این پیام را به مردم برسانیم که به گونه ای دیگر هم می توان زیست. با اجرای کنفرانس، سمینار و برگزاری کلاسهای مختلف این هدف را به پیش می رسانیم .

این مؤسسه چه محصولاتی ارائه می دهد ؟

محصولات فرهنگی عبارتند از: کتاب، سی دی، نوارهای صوتی و آموزشی تکنولوژی فکر که دنیایی از تحول، انگیزه، اعتمادبه نفس و نشاط را در انسان بوجود می آورد .

و نیز کارتهای تکنولوژی فکر همراه با عکس های زیبا و جملات زندگی بخش که عالی ترین تأثیر گذاری را بر ضمیر ناخودآگاه دارد و با ارسال پیامهای قدرتمند و تصویرسازی ذهنی برای رسیدن به اهداف زندگی و تحول و خود شکوفایی به انسان آموزش می دهد .

با این همه تکاپو دستاوردهایتان را چطور ارزیابی می کنید؟

بی نظیر. هر فردی که دوره تکنولوژی فکر را می گذراند با توانمندی های خود آشنا می شود، به اعتماد به نفس و شخصیت الهی انسانی می رسد، ارتباط با کائنات را می آموزد و سرنوشت خود را خودش طراحی می کند و منتظر تقدیر نمی ماند ما در این دفتر دوازده خط تلفن داریم که مردم از تمام نقاط ایران و سراسر دنیا با ما تماس می گیرند و از تحولات درونی خود می گویند، داستان زندگی شان را تعریف می کنند، نامه می نویسند. ما از بازخورد کارمان (Feed back) کاملاً راضی و خشنودیم.

خودتان کتاب تألیف کرده اید ؟

بله کتاب تکنولوژی فکر « چگونه راه سعادت را یافتم » که به چاپ نوزدهم رسیده این کتاب به انسان می آموزد که چگونه از هر لحظه ی زندگی خود استفاده کرده و از آن لذت ببرد تا به سعادت دنیا و آخرت برسد و دیگری کتاب « زندگی در مسیر کمال » که مباحث الهی عرفانی دارد و به انسان می آموزد که چگونه به معرفت نفس خود بپردازد تا به معرفت خدا و زندگی برسد.

چطور اطلاع رسانی می کنید؟

زمانی که تازه به ایران برگشته بودم به یاد دارم که به پارک ملت می رفتم و آگهی های خودم را روی نیمکت های پارک می گذاشتم .چون خودم خجالت می کشیدم که آنها را توزیع کنم، معمولاً دورتر می ایستادم تا عکس العمل مردم را ببینم. هر کس برگه آگهی را بر می داشت خوشحال می شدم و هر کس آنرا پاره می کرد ناراحت. بعدها از طریق روزنامه ها اقدام کردم و امروزه هم از طریق نشریات اینترنت و شبکه های ماهواره ای با مردم در ارتباط هستیم .

نقش شرکت کنندگان به ویژه خانمها را چطور می بینید؟

آنچه که برمن محقق شده و اکنون برای اولین بار در مجله شما مطرح می کنم این است که استقبال خانمها از این مبحث 80% و استقبال آقایان 20% است. خانمها نسبت به تغییر و تحول، مبحث بهتر زندگی کردن، بهتر فرزند تربیت کردن و ... بیشتر علاقه مندند .و مسؤلان ما باید بدانند که امروزه چه نوع نگاهی در زنان و دختران ما وجود دارد و آنها چقدر خواهان رشد، ارتباطات قوی تر و پیشرفت هستند .

مرد وقتی متحول می شود بیشتر دنیای خودش تغییر می کند اما تحول زن می تواند همسر و فرزندان (خانواده) را متحول کند.

زن خوب فرمانبر پارسای

کند مرد درویش را پادشاه

یک درد دل؟

همه احساس یک معلم این است که پیامش به شاگردانش منتقل شود. معلمان مثل پیامبران هستند که دوست دارند که انسانها به سمت پیام الهی بیایند. درد دل من این است که چرا یک شبکه ماهواره ای می آید نوارهای تکنولوژی فکر را به خارج از کشور (آلمان می برد )و از آنجا برای مردم جهان پخش می کند و ایرانیان مقیم خارج از آن استفاده می کنند وتماس می گیرند که چرا تا به حال از این مباحث بی خبر بوده ایم! یا تماس می گیرند چرا شبکه های برون مرزی ایران مثل جام جم این برنامه ها را پخش نمی کنند ؟! درد دل من این است که چرا مباحث تکنولوژی فکر از صدا وسیمای خودمان (رسانه عمومی) پخش نمی شود تا بسیاری از اقشار مسلمان و متدین ایرانی که ماهواره ندارند هم بتوانند از این مباحث به دنیایی از انگیزه و نشاط و تلاش است، بهره ببرند

موفقیت؟

قانونمندی ها برای خلق دستاوردها

پول؟

ابزاری ارزشمند برای رسیدن به دنیای معنویت و عشق.

زندگی ؟

زیباترین واژه ای که خدای مهربان برای انسان قرار داده.

ترس؟

علف هرزی در باغچه ذهن.

شکست؟

تجربه

خدا؟

زیباترین واجب الوجود هستی و عاشق ترین موجود جهان هستی.

تلخ ترین و شیرین ترین خاطره شما؟

تلخ ترین: سقوط خرمشهر که خودم شاهد آن بودم و شیرین ترین هم روز سوم خرداد که خرمشهر را پس گرفتیم و من اولین خبرنگاری بودم که وارد شهر شدم.

زندگی در مسیر کمال؟

نوعی زندگی که هر روزش بهتر از روز قبل باشد.

علیرضا آزمندیان؟

دوست دارم که روی سنگ قبرم بنویسند « کسی که برای همه مردم ایران منشأ اثر بود »